Set Lunch Yang Rare Untuk Pejabat Sekitar Putra Heights USJ

Dah boring makan nasi campur? Nak makan set lunch yang lengkap, tapi pada harga mampu milik?

Walaupun Maidah Kitchen ni lebih sinonim dengan servis katering, kami pun ada juga offer set lunch yang ngam dengan selera dan budget anda. Paling best, set lunch kami ni boleh delivery. Jadi anda tak perlu keluar dari office, mahupun mencemar baju kerja korang dengan bau kedai makan yang melekat lepas tu. Kami available setiap hari bekerja (Isnin – Jumaat), tiada minimum order. Nak order 1 pun boleh!

Kenapa anda kena try set lunch kami?

Kami masak menu rare yang anda susah nak jumpa kat mana – mana. Kat kedai makan tepi pejabat korang pun belum tentu ada jual. Kalau ada jual pun, tak offer delivery pula! Jadi, jangan berlengah lagi, cepat-cepat follow dan semak menu apa yang ada di IG & FB kami. FYI menu kami ni berubah-berubah setiap minggu untuk mengekalkan selera korang dengan menu kami! Haha

Set Menu Lunch Maidah Kitchen

Isnin

  • Butter Rice with Ayam Masak Kurma (RM7)
  • Butter Rice with Sweet Sour Chicken (RM7)

Selasa

  • Hainan Rice & Honey Lemon Chicken (RM7)
  • Nasi Ayam Penyet (RM7)

Rabu

  • Spaghetti Aglio Olio & Grilled Chicken with Coleslaw (RM15)
  • Nasi Putih Ayam Masak Kicap with Sayur Campur (RM7)

Khamis

  • Nasi Putih & Ayam Percik (RM10)
  • Nasi Mandy with Lamb Kashmiri (RM10)

Jumaat

  • Nasi Tomato & Ayam Masak Merah with Acar Mentah (RM7)
  • Nasi Hujan Panas & Ayam Masak Merah with Acar Mentah (RM7)

Menu Limited Edition

  • Buttermilk Chicken (RM7)
  • Hainan Rice with Buttermilk Chicken (RM7)
  • Rendang Ayam & Nasi Putih (RM7)
  • Rendang Ayam & Nasi Lemak (RM8)

Follow & Semak FB: Maidah Event & Catering dan IG: @maidahkitchens

Macam mana nak order?

Untuk WhatsApp http://www.wasap.my/601121537670/setlunch

*Penghantaran percuma sekitar Putra Heights, Alam Megah, USJ Dan Bandar Saujana Putra.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *