Mana katerer Subang Jaya yang accept minimum pax?

Tahukah anda sesetengah penyedia khidmat katering ada macam – macam syarat sebelum anda boleh order?

  1. Kena ikut minimum pax (contoh: 30 pax keatas).
  2. Kena order ikut pakej.
  3. Tak boleh tukar menu.
  4. Food per pax mahal sangat.
  5. Kena bayar caj tambahan (upah staff katering, caj pembersihan, kanopi, dll)
  6. Macam – macam lagi.

Tapi korang cuma nak tempah katering simple je untuk jamu staff satu pejabat, bukan nak order katering untuk majlis kahwin pun…

Tak perlu pening kepala! Order saja mini katering korang dengan Maidah Kitchen.

Pilih makanan & minuman yang korang nak.

Boleh pilih kuantiti berapa yang nak. 15-20 orang pun boleh.

Boleh customize (ubahsuai) pesanan anda sampai puas hati.

Bandingkan kami dengan katering lain sekitar Subang Jaya & USJ.

KATERERKATERING N*KATERING B*KATERING L*MAIDAH KITCHEN
Minimum order (pax)100030025-3020
Pilihan menuIkut PakejIkut PakejIkut PakejBoleh Bincang
Harga (RM) per pax25.908810.5010
Boleh ubahsuai pakej sedia adaBolehTak bolehTak bolehBoleh

Nampak tak? Order sekarang sebelum kami fully booked! Hubungi 011-2153 7670 untuk buat tempahan.

*Nama katering tidak merujuk kepada mana-mana pihak.

admin

1 Comment

  1. Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *